Miks Eesti Loto "vihkab" internetis mängijaid…

Nii, täna ka kurikuulus Viking Loto aastaloos…see selleks.

Tahtsin piletit osta Vikingit 1.jaanuar 2008, no tore, esmalt logis sisse mingi 45 sekundit, pole mõtet rääkida, et minu ühendusega miskit viga. Ei ole midagi sellel viga.

Soovisin piletit osta, panin oma lambi (ehk) ka õnnenumbrid ära ning vajutasin valmis. Ning siis ennäe, kui armas, Tehniline viga ning uuesti suunati sisselogimisse. Loomulikult polnud enam mu numbritest lõhnagi enam. Joptvaja mat, nende süsteem maksis 20 miljonit, ja koduleht ning serverid oleks nagu 1 kursuslase poolt hallatavad.
Peale suurt ponnistus, sain kätte oma 10 kroonised Vikingi piletid, ärme unusta ära, et piletid kallinesed 1 jaanuarist 2008 olid 8 eeku nüüd 10 eeku (väidetavalt kohaliku võidutasandi tõstmiseks).

Ok, aastaloos, noh täpselt sama kamm, mis eelmine aastagi, isegi tarbija 24 oli teema eelmine aasta, siis väideti ei ei ei ole nii, mis te nüüd, imelik olete.

See aastaloos ei võitnud ühtegi interneti teel registreeritud piletit, hmmm…miks, hakkame pihta detailidest, jällegit prinditud inteneri piletid mingile peldiku paberile, mis pole isegi samas formaadis, mis tavaline terminali pilet. Arvatavast tüüpiline A4 paber. Krt kas pole võimalik siis panna ühte terminali neid pileteid printima, mis internetist registreeriti loosimiseks.
Paberite suurus ja formaat mõjutab loosimist, aga no ei saa ilmatargad sellest aru !!!!

Üldiselt, pole veel vaadanud, kas peab olema antud riigi kodanik, aga soovitan vaadata linke

Tipp24.de
Veikkaus

Viimase lingi pealt saab vähemalt Vikingi numbrid teada, kui meie armas Eesti Loto sait maas, mis suht tavaline komme.

2 kommentaari to “Miks Eesti Loto "vihkab" internetis mängijaid…”

  1. pirtsu Says:

    ehk mõtlesid seda eelmise aasta teemat internetipiletite kohta http://www.tarbija24.ee/tarbija24_forum.php?forum=1&forum_show=2&forum_id=6326

  2. Ingmar Says:

    Jup: Tänud just sama link ! Ma lihtsalt ei mõista, ok loosimine üldse selline õnnemäng…kus võita võib igaüks, aga masendust tekitab see, kui Internetis mängijad saavad mingi X kohtlemise osaliseks. See aasta oli eriti hea veel, mingi kinnised ja täissurutud kastikesed, kus polnud võimalik isegi kätte saada interneti kaudu teatatud pileteid. Eelmise aasta olid (vist) suured kausid, mis polnud paha mõte.
    Seal peaks ka olema mingi komisjon, kes kontrollib loosimist, aga paistab, et mitte põhimõtet…

    Ehk kõigil interneti mängijatel nagu ka mina tuleb piletid järgmine aasta lotosse viia (st peame terminale piinama), muidu tõenäosus loosimises üldse osaleda 3%

Lisa kommentaar